Producten

Ons assortiment is veelzijdig. Naast onze eigen productielijn doen we in specifieke gevallen soms ook beroep op out-sourcing. Onze know-how laat ons toe u gedegen advies te verstrekken en voor elke specifieke vraag een gepaste oplossing te vinden.

City

De collectie van Beernaert Socks omvat een ruim assortiment aan klassieke heren- en damessokken in hoogstaande kwaliteiten en vezelsamenstellingen die het draagcomfort aanzienlijk verbeteren.

Casual - Sport

Ons assortiment omvat eveneens een uitgebreide collectie traditionele en technische sport- trekking en wandelsokken. We stellen u graag de meest geschikte soort sok voor.

Workwear - Safety

We produceren en leveren zeer comfortabele en sterke werk-en veiligheidsokken om medewerkers in de industriŰle sectoren in verschillende omstandigheden hun werkzaamheden te laten uitvoeren.

Moderne safety sokken moeten tegenwoordig niet alleen functioneel zijn, maar ook een bepaalde uitstraling hebben.

Sommige werkzaamheden brengen extra gevaren met zich mee. Veiligheidssokken geproduceerd met technologische vezels, specifiek aangepast aan elke activiteit, zorgen er voor dat medewerkers in de diverse bedrijfstakken veilig en beschermd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.